Seikkailu kutsuu!

Luontoarvoja kunnioittaen toteutettu Atreenalin Seikkailupuisto kutsuu. Oletko valmis elämäsi seikkailuun?

Atreenalin Seikkailupuisto Saimaa on unohtumaton luontoelämys kaiken ikäisille. 

Puiston kaikki reitit on rakennettu luontoystävällisesti metsän siimekseen, osa hieman matalammalle ja osa suorastaan päätä huimaavaan korkeuteen. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut sporttinen seikkailija, Atreenalin seikkailupuistossa saat nauttia ainutlaatuisesta elämyksestä luonnossa. Perheen pienimmille seikkailijoille (alle 130 cm) on oma Kidsland, jossa yli 2 vuotiaat voivat kiivetä omatoimisesti. Discovery ja Family radat sopivat kaikille yli 130 cm pituisille, Adventure rata on hieman vaativampi, mutta loppuhuipennuksena on yli 200 m vaijeriliuku. Sport rata on vaikein ja vaatii tekniikkaa sekä hieman fyysistä voimaakin. Alle 13 vuotiailla pitää olla täysi-ikäinen henkilö mukana kiipeämässä reiteillä. Tutustukaa etukäteen seikkailemaan osiossa olevaan kohtiin "ennen seikkailua" sekä "turvallisuus". 

Löydä sisäinen tarzanisi ja vietä unohtumaton päivä Saimaan läheisyydessä Lappeenrannan Rauhassa, vain 6 km Imatran rautatieasemalta! 

Seikkailemaan pääsee seuraavan kerran:

30-31.5 aamusta alkaen koululaisia, puolenpäivän maissa alkaa olla tilaa. 

1.6 alkaen puisto avoinna 6 pv viikossa klo 11 alkaen, maanantaisin suljettu.

Heinäkuussa olemme avoinna joka päivä.

Viimeiseen asiakkaaseen saakka tarkoittaa sitä, että pidennämme aukioloaikaa, mikäli haluatte tulla 1 1/2 tuntia aiottua sulkemisaikaa ennen. Mikäli asiakkaita on seikkailemassa reiteillä, ei tarvitse lopettaa kesken. 

Ryhmiä voimme ottaa vastaan myös muina aikoina, yhteys mieluiten sähköpostitse info(at)atreenalin.fi tai p. 0400-354795

Koko kauden aukioloajat löytyvät info-osiosta, vahvistetut tai lisätyt aukioloajat löytyvät yltä.

Katso myös https://www.facebook.com/Atreenalinadventure. 

Tervetuloa kiipeilemään metsän syövereihin ja viettämään aikaa luonnossa. Alueelta löytyy polkuja sekä penkkejä, joissa voi istua ja katsella ympärillensä, kun toiset kiipeilevät. 

Ajo-ohje: seuraa kuutostieltä opastekylttejä Saimaa Gardens ja Holiday Club Saimaa. Puistomme sijaitsee n. 150 metriä ennen hotellin parkkipaikkaa tien toisella puolella.

Sää tänään

Imatra

15° C
Aukioloajat
ASIAKKAIDEMME MAININTOJA:
SOPII KOKO PERHEELLE, LAATUAIKAA PERHEELLE, MONIPUOLISIA RATOJA, PALJON PITKIÄ LIUKUJA, SPORTTI ON VAATIVA, TÄÄ ON KIVAA, TÄNÄÄN EI TARVITSE MENNÄ KUNTOSALILLE, PÄIVÄN KUNTOILUT HOIDETTU.
TULE ITSE TOTEAMAAN! ET TARVITSE AIKAISEMPAA KOKEMUSTA. HARJOITUSRADAN KIERRETTYÄ, PÄRJÄÄT VARMASTI VÄHINTÄÄN VIHREILLÄ RADOILLA. 
Yhden radan kiertämiseen menee aikaa 20-40 minuuttia, jos on hyvä peruskunto, alle 15 min. riittää yhden reitin kiertämiseen. 

 

 

 

 

 

  
           

 

Tapahtumat
« Toukokuu 2016 »
MaTiKeToPeLaSu
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Tiedotteet

4.4.2016

Sport rata avoinna

Vaativille vastusta tarjolla

21.3.2016

Adventure avattu

Yli 200 metrin vaijeriliuku nyt mahdollista